STORITEV

Samopostrežna pralnica perila je namenjena vsem. Tudi tistim, ki doma že imate pralni stroj. Ali veliko časa preživite v službi? Imate majhne otroke? Mogoče skrbite za starejšo osebo? V vsakem primeru pa si ne želite preživljati koncev tedna ob pranju in sušenju gore perila, ki se je nabrala med tednom. Zdaj ste našli rešitev za vaše težave!

Naš največji pralni stroj, kapacitete 18 kg, v 50-ih minutah opere za 3 domače stroje perila, za kar bi doma potrebovali 6 ur! Potem so tukaj še 4-je pralni stroji, kapacitete 9 kg, ki prav tako v 50-ih minutah operejo za skoraj 2 domača stroja perila. Tako prihranite veliko časa.

Torej, ob tem, da so naši stroji zelo hitri, so tudi dovolj veliki, da v njih operete odeje, jogi nadvložke, vzglavnike, posteljnino, puhovke, zavese, blazine za vrtno pohištvo, velike plišaste igrače in vse ostale velike kose perila.

Če doma nimate prostora za sušenje ali pa se zaradi vlažnega vremena perilo slabo suši, je vaših težav konec! Z našimi kakovostnimi sušilnimi stroji lahko v manj kot pol ure posušite vse vaše perilo, ki je primerno za sušenje v sušilcu. Naši sušilci perilo tudi prijetno zmehčajo, saj perilo suši velik pretok ogretega zraka, kar je velika prednost sušenja v velikih sušilnikih.

CENIK STORITEV ZA PRANJE IN SUŠENJE

PRANJE

SUŠENJE

9 kg………………..4€

18 kg……………….7€

7,5 min………………..1 €

             dodatnih 7,5 min……………….1 €

Vse cene vsebujejo DDV.

KDAJ STE NAZADNJE OPRALI ODEJE?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Če vam je pri nas všeč, nas lajkajte ;-)